About us

Welkom bij TF Robots. We zijn in 2015 begonnen als een webshop gespecialiseerd nieuwe Transformers van Hasbro, Takara Tomy en third parties.

Nu hebben wij een winkel van ongeveer 160m2 in Veldhoven naast onze webshop. We hebben de volgende items in ons assortiment: Gundam, model kits, action figures van Marvel Legends, DC Multiverse, Star Wars, Ghostbusters, Mortal Kombat, Street Fighter, Teenage Mutant Ninja Turtles, King Arts Die Cast Iron Man 1/9 scale, Voltron, Power Rangers, Warhammer, Conquest, G.I. Joe, Diaclone, Hot Toys en Master of the Universe.

Wij zijn een officiele partner van Hasbro. Dat betekent dat wij distributeur zijn van Hasbro en wij deze kunnen leveren aan retailers. Heeft u interesse, dan kunt u kijken op onze wholesalepagina www.wholesale-tfrobots.com.

  • Service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij besteden veel zorg aan het goed verpakken van de Transformers.
  • Wij beantwoorden de e-mails met vragen zo goed en zo snel mogelijk. Het kan zijn dat het langer duurt om een vraag te beantwoorden in gevallen dat wij iets moeten uitzoeken/ na moeten vragen. Heb je geen antwoord gehad binnen 48 uur, stuur je vraag dan opnieuw in. Het kan zijn dat de e-mail niet onder onze aandacht is geweest door de grote hoeveelheid aan e-mails die wij ontvangen.
  • De aftersales is bij ons een zeer belangrijk onderdeel van onze webshop. Wij zullen er alles aan doen om bij gebreken van de aangekochte items, je te voorzien van nieuwe onderdelen.

TCG-Boardgames
In september 2021 hebben wij TCG-Boardgames geopend. Ons assortiment bestaat uit trading card games (TCG), boardgames/bordspellen en Miniature Gaming & Tabletop. Wij bieden een zo breed mogelijk aanbod trading cards aan zoals Pokémon, Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh!, Digimon, Dragon ball, Final Fantasy en Flesh & Blood. Verder hebben we een assortiment aan bordspellen zoals Everdell, Ticket to ride, Maracaibo en Tapestry.

Check onze website www.tcg-Boardgames.eu

Deze merken hebben wij in onze assortiment:

HasbroTakara
BandaiKotobukiya
Storm CollectiblesS.H. Figuarts
MattelNeca
Flame ToysKing Arts
Hot ToysGames Workshop
Mezco ToysMcFarlane Toys
Threezero 

 

We verwelkomen u graag een keer in onze winkel!

Team TF Robots

 

 

Shopping cart

No items in shopping cart.
TF robots official partner of Hasbro

TF-Robots store

Store

Openings hours:

Wednesday14:00h - 17:00h
Thursday14:00h - 17:00h
Friday14:00h - 17:00h
Saturday11:00h - 17:00h

Address:
Fabrieksweg 3K, Bladel.

  • Fixed shipping fee with tracking
  • All shipments with insurance - no risk when losing shipments
  • Shipped from The Netherlands - no import tax in all EU-Countries

 

© 2015 - 2024 TF Robots | Official partner of Hasbro | sitemap | rss